Урочисті збори з нагоди 65-ї річниці Перемоги

урочисті збори3У рамках відзначення 65 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні у Голосіївській районній у м. Києві раді та державній адміністрації пройшли урочисті збори.

Першим до слова був запрошений голова Голосіївського району, БЮТівець Сергій Садовой. У своїй промові він привітав ветеранів зі святом Перемоги, побажав їм довголіття та невичерпного джерела здоров’я. Сергій Миколайович наголосив на тому, що районна влада робить все, аби забезпечити всім необхідним ветеранів району.

У рамках заходу відбулося вручення почесних грамот від Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації ветеранам району, а також активним діячам районної Організації ветеранів Великої Вітчизняної війни та Комітету інвалідів Збройних сил України Голосіївського району.

Зі святом Великої перемоги від імені студентського колективу ветеранів привітав член Студентської ради при голові Голосіївської РДА Сергій Пятненко, від учнівського – член Ради шкільного самоврядування – Олена Мельник.

В свою чергу голова ветеранської організації Голосіївського району Михайло Шаль подякував керівництву району за всебічну підтримку у  робот організації.

На сцені, в рамках концертно-мистецької програми «Уклін низький солдатам Перемоги», виступали діти-вихованці дитячо-юнацьких клубів ЦС «Щасливе дитинство» Голосіївського району, Державний академічний ансамбль пісні і танцю МВС України.

Оставить комментарий