Зустріч із отаманом козацтва Голосіївського району

Виховання всебічно розвинутої молоді є одним з пріоритетних завдань «ВО «Батьківщина». У цьому напрямку не на словах, а на ділі активно працюють депутати фракції БЮТ у Голосіївській у м. Києві раді. Так, нещодавно з головою Ради Всеукраїнського громадського об’єднання «Всеукраїнське козацьке військо»  у Голосіївському районі зустрівся депутат-БЮТівець Микола Даневич.

Микола Володимирович сам є генерал-полковником козацтва, а тому зустріч із отаманом Голосіївського району не є дивною. За словами Миколи Володимировича, сьогодні, коли на найвищому, державному рівні ми чуємо фрази про визнання російської мови як другої державної, потрібно якомога ближче знайомити підростаючу молодь із багатою історією України.

«Потрібно, щоб покоління, яке не бачило жахіть радянської влади, усвідомлювало, якими нелюдськими силами наша держава здобувала незалежність протягом довгих століть», — вважає він, при цьому додавши, що «ВО «Батьківщина» завжди піклуватиметься про те, щоб патріотичне виховання не втрачало своєї ваги в системі сучасної освіти.

Під час зустрічі було досягнуто домовленнсті про співпрацю у напрямку патріотичного виховання молоді та  розвитку козацького руху у Голосіївському районі.

Оставить комментарий