Ми проведемо чесні вибори за будь-яких умов!

хрещатикДепутат Голосіївської райради від БЮТ, заступник Голови Голосіївської ради Микола Даневич взяв участь у круглому столі в редакції газети «Хрещатик». Зібрання було присвячене обговоренню надзвичайно актуальної сьогодні теми «Місцеві вибори: нові реалії для політичних гравців».

У круглому столі взяли участь заступники голів районних в м. Києві рад, відомі політологи та соціологи. Основним питанням, якому найбільше часу присвятили учасники заходу стало нове виборче законодавство про місцеві вибори. За словами Миколи Даневича, не зважаючи на ті непрості умови, що були створені штучно за допомогою оновленого Закону про місцеві вибори, члени партії «ВО «Батьківщина» докладуть максимум зусиль для того, щоб не дати своїм політичним опонентам перетворити виборчий процес на фарс.

В процесі обговорення спектру політичних сил на місцевих виборах у Києва, політологи зазначили, що зменшення кількості можливих партій-кандидатів лише загострить боротьбу за місце у міських та районних радах. Тому, вважають вони, слід очікувати, що деякі учасники передвиборних перегонів будуть застосовувати не зовсім прозорі методи посилення свого впливу на місцях.

Соціологи, в свою чергу, підкреслили важливість ролі медіа в місцевих виборчих кампаніях.

«Навіть враховуючи той факт, що нинішня влада намагається витіснити з медіапростору  «ВО «Батьківщина», вбачаючи в ній свого найсильнішого суперника, з пам’яті людей неможливо стерти ті справи, що були зроблені усіма без винятку політичними силами», — підкреслив Микола Даневич.

Оставить комментарий