У Голосіївському районі нагородили ювілейними медалями Перемоги

медалі перемогивелУ рамках відзначення ювілею перемоги у Великій Вітчизняній війні у Голосіївському районі відбулося нагородження ветеранів ювілейними медалями до 65-річного ювілею Перемоги. Голова Голосіївської районної у м. Києві ради та державної адміністрації, БЮТівець Сергій Садовой, разом з громадськими та державними діячами привітали ветеранів війни з Перемогою,  вручивши від імені Держави ювілейні медалі.

Протягом тижня ювілейними медалями було нагороджено більш ніж двом сотням ветеранів. У кожній школі після вручення ювілейної медалі, проходили короткі культурно-мистецькі програми, підготовлені учнівським колективом відповідної школи. Готувалися до цієї події і учні школи. Молодші школярі вітали ветеранів квітами та листівками, що зробили своїми руками. Учні старшої школи готували святкові концерти із віршами і піснями та навіювали ветеранам спогади про їх повоєнну молодість. Шкільні приміщення були святково прикрашені декораціями, виготовленими школярами власноруч.

Районна влада запросила на свято письменників, митців міста. Так, одна з гостей – письменниця Ольга Багрій, залишила на згадку про цю урочисту подію свої книги.

За словами Михайла Горова, учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни, надзвичайно приємно відчувати, дивлячись на маленьких школярів та їх батьків, їхню вдячність та добре ставлення. «Я знаю, що про нас не забувають і вірю в те, що мир і спокій і далі продовжуватимуть наповнювати дух нашої любої Батьківщини», — зазначив він.

За словами Віктора Бабича, депутата фракції БЮТ у Голосіївській раді, немає нічого більш приємного, ніж потиснути руку героям нашого часу. «Ми  у вічному боргу перед Вами, дорогі ветерани, — сказав він під час святкового вручення, — І ми зробимо усе від нас залежне, щоб в цей час вам жилося краще».

Сергій Садовой у свою чергу від щирого серця привітав ветеранів зі святом та побажав їм міцного здоров’я, щастя та достатку. «Ваша безсмертна звитяга буде вічно жити у нашій пам’яті, а вдячність наша та наступних поколінь – безмежна!» — підкреслив він.

Оставить комментарий