Привітання голови Голосіївської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» Віктора Бабича з Днем Перемоги

бабичвелДорогі ветерани!

Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день звертаюся до Вас, бо маю велике бажання від усієї душі привітати Вас, Ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Шановні ветерани! Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях.

У нашій пам’яті назавжди залишиться Ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який Ви вибороли для нас. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, пам’ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.

Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

З глибокою повагою,

Голова Голосіївської РПО «ВО «Батьківщина»,

депутат  Голосіївської районної у м. Києві ради

Віктор Бабич

Оставить комментарий