Ми хочемо стати єдиною командою!

футболЩоб ефективно вирішувати проблеми району, потрібно постійно уважно дослухатися до думки його жителів, вважають депутати фракції БЮТ у Голосіївській раді. Так, за словами голови Голосіївської РПО «ВО «Батьківщина» Віктора Бабича, щодня до нього звертаються голосіївці з різними питаннями, і кожне з них заслуговує на окрему увагу. Для того, щоб налагодити контакти із молоддю району, члени бюро Голосіївської РПО «ВО «Батьківщина» Сергій Кваша, Віктор Бабич, Іван Дудник та Володимир Оніщук спільно з депутатами Солом’янської у м. Києві районної ради організували дружній футбольний турнір зі студентами Академії служби безпеки України.

«Ми завжди відкриті до діалогу у різних форматах, — зауважив Володимир Оніщук у перерві між матчами. – З молоддю потрібно розмовляти її мовою і ми представники державної влади району робимо все від нас залежне, щоб кожне почуте нами слово, кожна хороша ідея та ініціатива знайшла своє місце в процесі розбудови міста».

«Коли я чую слово «депутат», чомусь здається, що вийти на зв’язок з цією людиною практично неможливо, — зізнається студент Академії СБУ Ураїни Сергій Потапенко, — та я приємно здивований з того, якими скромними та простими є ці люди, як відкрито вони спілкуються з нами на важливі для нас теми».

Такі зустрічі будуть проводитися і надалі, кажуть депутати. Адже думка голосіївців завжди буде залишатися головним пріоритетом у роботі в районі.

Оставить комментарий