Тут є все для Вашого святкового столу!

ярмарокВже стало доброю традицією у Голосіївському районі столиці в переддень великих свят влаштовувати продовольчі ярмарки. Наш щедрий та турботливий народ, не дивлячись на усілякі там кризи, завжди викладається на «всі сто» задля того, щоб святкувати за пишним та смачним столом, на якому є все. Тож не дивно, що йдучи назустріч своїм мешканцям, фракція БЮТ у Голосіївській раді ініціює проведення вищезазначених ярмарків на території району щонайменше двічі на місяць. Тим самим, вона дозволяє суттєво заощадити переважній більшості наших громадян на найвідчутній статті своїх щомісячних витрат – на купівлі продуктів харчування.

Так у суботу, 22 травня, ярмарок пройшов на вул. Паньківській. Крім продовольчих товарів у торгівельних наметах були представлені і кухонне приладдя, одяг, взуття та навіть іграшки для малечі. З самого ранку зібралося чимало бажаючих скупитися за «демократичними» цінами, до того ж асортимент запропонованих товарів, був більш ніж достатнім.

«Ми завжди з радістю відвідуємо ярмарки, що проходять у місті, – запевняє пані Валентина, яка прийшла з родиною на ярмарок, – завтра Свято Трійці, а ми завжди готуємо чимало смачних страв до столу на свята щоб почастувати наших рідних та близьких».

Постійний учасник районних ярмарок у Голосієво Недогібченко Надія Іванівна. Вона — підприємець , тож завжди має що запропонувати вибагливому київському покупцю. «Овочі і фрукти у нас завжди найсвіжіші. Майже половину із запропонованого асортименту овочів вирощуємо самі, решту – закуповуємо на великих продбазах. Це дає нам змогу завжди контролювати якість та мати конкурентоспроможну роздрібну ціну». Слова Надії Іванівни підтверджує рясна черга біля її торгівельної точки. Варто зазначити, що Надія Недогібченко крім свого зайняття бізнесом, ще й працює медсестрою, а також, на частину виручених коштів від здійснення підприємницької діяльності, утримує жіночу футбольну команду у місті Василькові, яка названа на її честь – «Надія».

Ярмарок працював до вечора, тож кожен, хто працював у суботу, зміг купити бажане. Після згортання своїх торгових наметів, підприємці ретельно прибирають за собою вулицю, цей не маловажливий аспект ретельно контролюють спеціалісти відділу торгівлі та побутового обслуговування Голосіївської райдержадміністрації.

У травні місяці в Голосіївському районі столиці тричі проходив ярмарок, у червні заплановано два. Найближчий – 12 червня на Стратегічному шосе. Тож, не оминіть увагою наступний ярмарок, адже це дозволить Вам суттєво заощадити на купівлі продуктів харчування, при чому не тільки до святкового столу.

Оставить комментарий