Допомога дітям — почесний обов’язок влади

2сиротиВже стало традицією святкувати в Голосіївському районі свято до Дня захисту дітей. Для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування опіка місцевої влади має важливе значення. Щорічно випускників даної категорії Київський міський фонд забезпечує випускними костюмами, а Голосіївська районна влада – взуттям.

Цього року 28 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування будуть випускниками навчальних закладів. Дана категорія дітей на сьогодні є найнезахищенішою верствою населення, тому районна влада усебічно надає та сприяє їх підтримці.

Так, 27 травня, перед початком сесії Голосіївської районної в м.Києві ради, зазначена категорія дітей отримала від голови Голосіївської районної у м. Києві ради та державної адміністрації, БЮТівця Сергія Садового взуття до випускного вбрання. Голова району побажав цьогорічним випускникам міцного здоров’я, продуктивного продовження навчання у вищих начальних закладах, світлого та безхмарного майбутнього.

В свою чергу перший заступник голови Яків Лев, запевнив, що не дивлячись на достатньо складну ситуацію з фінансуванням багатьох районних програм, питання, що стосується соціального захисту дітей, особливо дітей-сиріт, ніколи не залишиться поза увагою районної влади.

Оставить комментарий