Свято останнього дзвоника

школа128 травня у столичних школах пролунав  останній шкільний  дзвоник.  Покидаючи стіни рідної школи юнаки та дівчата вступають у своє життєве літо,  сповнене тривог, надій та сподівань. Позаду залишились тисячі уроків, позаду дитинство. І яким би не стало самостійне життя колишніх школярів, скільки б задоволення, радості і щастя не принесло б, як далеко і в які краї не закинуло б, кожен обов’язково згадує шкільні роки, своїх друзів і тих, хто, не шкодуючи себе, віддавав  знання  і душу.

Пролунав останній дзвоник для 41 випускника  київської спеціалізованої школи №15 з поглибленим вивченням англійської мови, що в Голосіївському районі столиці. Випускників, їх батьків та велику вчительську родину  привітав голова Голосіївської РДА, БЮТівець Сергій Садовой.

Сергій Миколайович зазначив, що 11 років вчителі вели учнів по сходинках наук, віддаючи  тепло своїх сердець. «І зараз нам хотілось би, щоб ці зернятка доброти і тепла проросли в вас і зробили з вас знаючих, свідомих, трудолюбивих і надійних людей. Щоб ми могли з гордістю почути про вас — це випускник школи №15. Тож разом з вами висловлюю подяку вашим вчителям і батькам  за натхненну працю, за терпіння. Хай щастить вам на вашому життєвому шляху. Хай береже вас Бог!» — побажав він.

Оставить комментарий