БЮТівці прибрали Голосіївський парк

сміття1До святкування Всесвітнього дня захисту навколишнього середовища усі небайдужі жителі Голосіївського району провели прибирання  території Голосіївського парку. Активну участь у субботнику взяли представники районної партійної організації «ВО «Батьківщина».

За словами учасниці ініціативи Ольги Мулярчук, приймати участь в таких акціях – одне задоволення. «Прибираючи свій рідний Голосіївський парк, я розумію, що роблю щось добре! Так приємно озиратися на те місце, де раніше був бруд, та бачити, що воно стало чистим!», — ділиться враженнями дівчина.

Сміття збирали окремо: пластикові пляшки, скло та інше. Паралельно проводився збір звернень киян до КМДА щодо проведення системних заходів у сфері поводження зі сміттям. «Зазвичай ми проводимо планове прибирання парку восени та навесні, — каже майстер КП Голосіївського району Дмитро Прищолка, — На жаль, дуже часто нам не вистачає робочих рук, тому ми дуже вдячні всім активістам за їхню допомогу».

Усе сміття (а це понад 2 тонни), зібране активістами, було відправлене на сміттєпереробний завод.Підводячи підсумки цієї акції, можна сказати одне: людям важливо жити серед чистоти і краси, люди готові гуртуватись і активно діяти заради цього – саме тому і відбулася ця акція.

Оставить комментарий