Маленькі голосіївці взяли участь в Карнавалі дитячої творчості

свято дітейЗ нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей, в Києві відбувся щорічний Карнавал дитячої творчості. Він проходив вдруге у столиці України і вдруге в ньому взяли участь вихованці Централізованої системи дитячо-юнацьких клубів «Щасливе дитинство» Голосіївського району столиці.

Варто зазначити, що за підтримки депутатської фракції БЮТ у Голосіївській раді дана система виховує не одне покоління талановитої молоді, яка опанувавши певний напрямок творчої діяльності, в подальшому продовжує посилювати та відшліфовувати свою майстерність у профільних вищих навчальних закладах, що у підсумку виводить талант до широкої глядацької аудиторії. За словами депутата Голосіївської районної у місті Києві ради фракції БЮТ, голови Голосіївської РПО «ВО «Батьківщина», Віктора Бабича, такі ініціативи надзвичайно важливі. «Переконаний, що наші маленькі голосіївці мають свій особливий талант. Ми ж хочемо, щоб про нього дізналися всі!»

Юні таланти Голосієва брали участь у самій карнавальній ході, демонстрували свої доробки на виставці «Містечко майстрів» і звичайно ж виступали у підсумковому концерті нон-стоп «Світ талантів – Цвіт нації». Подивитись на все це дійство зібралась чимала громада, при чому не тільки малеча.

Під час усього карнавального дня, молоді таланти Голосіївського району м. Києва супроводжували працівники дитячо-юнацьких клубів району, а також працівники відділу культури Голосіївської районної у м.Києві державної адміністрації, які від щирого серця пишались своїми вихованцями.

Оставить комментарий