Підсумки конкурсу «Податки очима дітей – 2010»

Податкові знання на сьогодні незамінні, і зовсім це не вишукані слова. В цьому суспільство мало нагоду переконатися неодноразово, бо як відомо, «без податків немає достатку» й жодна країна не може існувати без податків.

Про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей» знають майже всі діти столиці. Завдяки підтримці фракції БЮТ у Голосіївській у м. Києві раді з року в рік конкурс знаходить своїх прихильників і в Голосіївському районі. Адже одним із завдань, яке ставить перед собою політична партія «ВО «Батьківщина», є участь у вихованні економічної культури підростаючого покоління.

Метою заходу є виховання цікавості у дитячої аудиторії до податків, осмислення місця та значення податків у житті держави, суспільства й кожної окремої людини. З кожним роком  організаторам вдається це все краще — рік у рік роботи дітей  вдосконалюються.

Переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей – 2010” Голосіївського району м. Києва вже були нагороджені грамотами та подарунками від податкової інспекції району. Та ще одним приводом для зустрічі школярів і податківців стало урочисте нагородження авторів робіт, які посіли І місця, стали лауреатами міського рівня, дипломами Державної податкової адміністрації у м. Києві. Цими талановитими дітьми є Маковецька Юліана, Плаксюк Дарина, Чорна Вікторія та Мартич Олександр.

Голова Голосіївського району, БЮТівець Сергій Садовой висловив щиру подяку всім дітям, їх батькам, вчителям, художнім керівникам за активну участь у конкурсі, побажав їм успіхів та творчого зростання і, насамперед, щоб не зупинялися на досягнутому, щоб ця перемога була лише першою сходинкою до нових звершень.

Оставить комментарий