БЮТівці дарують дітям знання

Голосіївська районна партійна організація «ВО «Батьківщина» підбила підсумки благодійної акції «Подаруй книгу», метою якої був збір книг для інтернатів та дитячих будинків міста Києва.

Благодійна акція, ініційована столичним БЮТ до Міжнародного дня захисту дітей,  об’єднала зусилля усіх районних партійних організацій «ВО «Батьківщина» і, звичайно ж, отримала тисячі  позитивних відгуків. Від голосіївців, передусім, бо  всього  за 4 дні, спільними зусиллями небайдужих жителів району та активістів «Батьківщини» було зібрано більше 4 тисяч книжок.

На думку людей, які приносили книжки із власних домашніх бібліотек, «ніяка фінансова криза не зможе нас здолати, якщо ми будемо жити за принципами взаємодопомоги».

За словами депутата фракції БЮТ і голови Голосіївської РПО «ВО «Батьківщина» Віктора Бабича, книга – це знання, а знання ми інвестуємо в наше майбутнє, наших дітей.

«А тому від імені Голосіївської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» я висловлюю глибоку вдячність усім тим, хто зробив свій внесок в систему виховання школярів» — подякував депутат.

Оставить комментарий