Будемо розбудовувати державу разом!

випуск_садовойОтримання диплому випускника вищого навчального закладу – визначна подія в житті кожного студента. Радість цієї події розділив з випускниками інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України голова Голосіївської районної у м. Києві адміністрації та голова Голосіївського осередку ВО «Батьківщина» Сергій Садовой. Будучи почесним гостем на урочистому врученні дипломів магістра, спеціаліста та бакалавра державної служби України, БЮТівець привітав випускників відзначив професорсько-викладацький колектив освітньої установи подяками.

«Ми щасливі і горді за Вас, дорогі колеги! Сьогодні Ви отримуєте в руки результат Вашої багаторічної праці. Більше не буде лекцій, семінарів, практикумів, але буде щоденна виснажлива і, в той же час, почесна робота на користь України!, — зазначив Сергій Садовой, — тож несіть з честю високе звання державного службовця і своєю самовідданою, кваліфікованою, чесною трудовою діяльністю зробіть все, щоб державний службовець був потрібним та поважним в очах народу України!».

На протязі останніх років у районі було зроблено чимало задля доведення стандартів організації та проведення навчального процесу за напрямками підготовки «державне управління» на належний рівень.

Оставить комментарий