Виховуючи олімпійський резерв!

басейн14 липня в дитячому садку № 667, що на вулиці Крейсера Аврори, 13-б за участі голови Голосіївської у м. Києві ради та голови районного партійного осередку «ВО «Батьківщина» Сергія Садового відбулося  відкриття дитячого басейну, який протягом тривалого часу не працював.

Роботу басейна для малечі відновлено за ініціативи депутатів фракції БЮТ у Голосіївській раді у відповідь на звернення від небайдужих жителів району.

Діти зустріли гостей караваєм, який з вдячністю прийняв Сергій Садовой.

«У нас в районі 6 басейнів, 3 з них відремонтовано і там проводяться заняття. Сумно, що сьогодні, в більшості випадків, саме ініціатива громадян, частіше – батьків, стає рушійною силою у вирішенні питань ремонту об’єктів спортивного призначення. Влада це підтримує в межах бюджетних можливостей. Діти формуються у садочку, тому ми маємо підтримувати дошкільні начальні заклади першочергово, докладаючи зусилля для фінансування поновлення їх матеріальної бази. Давно відомо – найбільш рентабельним капіталовкладенням є вкладення в своїх дітей!» – зазначив Сергій Миколайович.

Після вітальних слів на присутніх чекала маленька концертна програма, яку підготовав педагогічний колектив у виконанні вихованців дитячого закладу.

І, власне, кульмінацією свята стало перерізання червоної стрічки і відкриття самого басейну. У воду зайшли найактивніші дітки, які з завзяттям долали метри, плескаючись у теплій воді.

Також на всіх присутніх чекала змістовна екскурсія дитячим садочком, зокрема, відвідувачі ознайомились зі спортзалом, залою для ігор, методичним кабінетом.

Тож у підсумку, варто зазначити – перший крок до створення олімпійського резерву майбутні чемпіонів з водних видів спорту район зробив!

Оставить комментарий