До 80-ї річниці Повітряно-десантних військ

десантЗ нагоди відзначення 80-тої річниці Повітряно-десантних військ і 18-ої річниці Аеромобільних військ очільник Голосіївської районної у м. Києві ради та голова Голосіївського осередку «Батьківщини» Сергій Садовой зустрівся з ветеранами повітряно-десантних військ, які є учасниками афганської війни.

Сергій Миколайович знає про афганську війну не з чуток, адже сам був її безпосереднім учасником, тому він ніколи не уникає можливості зустрітись з бойовими побратимами, згадати військове життя, вшанувати загиблих товаришів. Крім того, очолюючи районну організацію ветеранів-афганців, БЮТівець знає про їх проблеми і потреби, приділяє максимальну увагу соціальному захисту зазначеної категорії громадян.

«Цей рік для повітряно-десантних військ – ювілейний. 80 років тому, в Радянському союзі вперше зробили тактичну висадку бійців з повітря для виконання поставленої бойової задачі на землі», — зазначив Сергій Садовой у своєму вступному слові. – «Це знаменувало створення принципово нового роду військ у складі радянської армії. Дійсно, саме десантні війська приймають перший удар противника під час військової операції. Їх мужність, хоробрість, витривалість та сила є взірцем для кожного!».

Учасники зустрічі активно спілкувалися,  ділилися останніми новинами свого життя, згадували бойові будні та разом обговорювали плани на майбутнє. Їх братерству, єдності та готовності надавати підтримку варто позаздрити!

Оставить комментарий