Голосіївці проти нового податкового кодексу

5 серпня за ініціативи депутата фракції БЮТ в Голосіївській у м. Києві раді Олени Сліпачук було проведено круглий стіл на тему «Обговорення нового податкового кодексу України».  До заходу долучилися представники малого та середнього бізнесу, співробітники податкової адміністрації району, члени громадських об’єднань, а також депутати фракції БЮТ в Голосіївській раді.

Нововведення в редакції Податкового кодексу підприємці називають бомбою сповільненої дії, яка направлена на поступове знищення свого бізнесу.

«Довгі роки ми працювали і в спеку і в мороз, практично не знаючи, що таке вихідні і відпустки. Здавалося, що ось-ось можна буде полегшено зітхнути, бо наполеглива праця дала свої результати. Та новий податковий кодекс всі наші старання зводить нанівець», — як один заявляють вони. Така позиція голосіївців – це відповідь на кількаразове збільшення податкового навантаження на малий бізнес.

З метою створення максимально сприятливих умов для роботи підприємців Голосіївського району, делегатами круглого столу було надано письмові пропозиції до нового законопроекту.

«Систему звітності потрібно спростити так само, як і процедуру самої сплати податків для платників єдиного податку, — вважає Олена Сліпачук, – Разом з тим, створивши єдине вікно для здачі звітності, ми посприяємо виходу підприємств з тіні, цим самим зміцнивши основу податкового законодавства».

Оставить комментарий