Через діалог — до якісного законодавства

сліпачук_круглий стіл26 серпня 2010 року у Центрі у справах сім’ї та жінок «Родинний дім», яким опікується депутат фракції БЮТ у Голосіївській в м. Києві раді Олена Сліпачук відбувся круглий стіл на тему «Обговорення проекту Закону Україну «Про громадські організації». Підтримку в організації заходу надала Державна податкова інспекція Голосіївського району.

В рамках круглого столу відбулося обговорення постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм і заходів, розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надаватиметься державна фінансова підтримка».

До участі у круглому столі були запрошені представники Державної податкової інспекції Голосіївського району відділу з питань внутрішньої політики Голосіївської адміністрації, працівники управління з питань розвитку підприємництва та регуляторної політики Голосіївського району, члени всеукраїнських, міських і районних громадських організацій. Під час обговорення учасники заходу внесли конкретні пропозиції до законопроектів Закону України «Про громадські організації» та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм і заходів, розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надаватиметься державна фінансова підтримка».

За словами Олени Сліпачук, такі обговорення є надзвичайно важливими: «Для участі у подібних засіданнях ми намагаємося залучати найкращих спеціалістів для надання конкретних пропозицій щодо удосконалення механізмів роботи громадських організацій, бо розуміємо, що українці мають впливати на ситуацію в країні».

Оставить комментарий