Голосіївці проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги

З моменту підняття тарифів на житлово-комунальні послуги у місті Києві до громадських приймалень депутатів БЮТ у Голосіївській раді регулярно звертаються збентежені мешканці району. Так, за словами БЮТівця Віктора Бабича, протягом місяця голосіївці неодноразово приходили до його приймальні із платіжками, запитуючи, чи справді  зазначені ціни є обґрунтованими.

«Тарифи — головне джерело фінансування галузі. Вони повинні покривати всі витрати й інвестувати оновлення комунального господарства, — каже Віктор Миколайович. – Друге можливе джерело коштів в нинішньому скрутному становищі — державний бюджет. Доки комунальна сфера не стане бізнес-структурою, жодні інші гроші туди не прийдуть. Це просто не вигідно. Проте в нинішній ситуації потрібно не просто тарифи піднімати, а разом з цим запровадити адресну соціальну допомогу незахищеним верствам населення».

Так, за словами Віктора Поливаного, пенсіонера з Теремків-2, після зростання цін на житлово-комунальні послуги його пенсія виглядає як жалюгідна подачка.

«Якщо в країні криза, було б добре, якби діюча влада піклувалася про людей, а не тільки про вигідні їй домовленості з Росією, — каже він. – Я – чесний платник податків, але відривати від сімейного бюджету такі суми – значить залишити себе без шматка хліба».

Оставить комментарий