Довіряють, бо бачать результат

форматМешканці будинків №9 та 9а по вул. Крейсера Аврори висловлюють подяку депутату фракції БЮТ Голосіївської районної ради Віктору Бабичу. Протягом кількох років він опікується цим мікрорайоном і виділяє кошти для вирішення наболілих проблем.

Цього разу мешканці звернулися до депутата через забиті водостоки, що після недавніх дощів нагадали про себе, не даючи проходу до під’їздів.

За словами Олега Поливаного, мешканця одного з постраждалих будівель,  він та його сусіди вже не раз зверталися за допомогою до Віктора Миколайовича. «І відмови ми не почули ні разу!», — стверджує він.

До процесу ліквідації проблеми Віктор Бабич залучив Орган місцевого самоврядування — спільними зусиллями проблемну ділянку було відремонтовано.

«Голосіївці щодня розповідають мені про ситуацію в їхніх будинках, і лише їхнім словам я довіряю, — говорить депутат, — щоб допомагати людям, потрібно постійно підтримувати з ними прямий контакт, і мені, як депутатові, надзвичайно приємно, що фракція БЮТ користується у районі довірою та повагою».

Оставить комментарий