Виходимо на якісно новий рівень освіти

1 вересня1 вересня – День знань. У цей день школи гостинно відкривають свої двері, після літніх канікул. Для першачків це перше знайомство зі школою, і через деяку мить пролунає найперший дзвоник в їх житті, який відкриє для малечі широкі простори різних галузей знань. Для учнів останніх класів перший дзвоник – останній. Він, скоріше, чергове нагадування про те, що шкільні роки наближаються до свого логічного атестаційного завершення. Менш ніж через дев’ять місяців для них почнеться вступна кампанія у вищі навчальні заклади, і через рік, вони отримають свій перший студентський квиток.

Очільник Голосіївської ради,  голова Голосіївської РПО «ВО «Батьківщина» Сергій Садовой завітав на святкову лініяйку до середньої школи №286, яка знаходиться на Теремках. Очільник району привітав учнів  з Днем знань, побажав міцного здоров’я, активного і ефективного навчання, завжди залишатись активними та життєрадісними людьми, справжніми патріотами України.

«Ми працюємо над тим, щоб рівень освіти в Голосіївському районі  виходив на якісно новий рівень, — зазначив Сергій Миколайович, —  так, цього річ 286-та школа зустрічає дітей зі швидкісним доступом до Інтернет, що дозволить запроваджувати нові освітні програми та підвищить навички у цільовому використанні Інтернет-ресурсів для якісного навчання».

Очільник районної влади вручив Подяку голови Голосіївської районної у м.Києві державної адміністрації трудовому колективу середньої загальноосвітньої школи №286 за активну участь у реалізації державної політики з питань шкільної освіти, забезпечення всебічного розвитку і виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня знань.

Силами учнівського колективу була підготовлена і концертно-розважальна програма, яка підсилила святковий настрій та викликала справжнє захоплення у присутніх.

Оставить комментарий