Голосіївці вітають героїв Великої Вітчизняної війни

9травняБагато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

У рамках святкування 65-річчя від Дня Перемоги депутати фракції БЮТ у  Голосіївському районі проводять зустрічі з ветеранами.

Так, свою повагу та шану ветеранам Великої Вітчизняної війни від імені фракції БЮТ висловили депутати Голосіївської у м. Києві ради Іван Леонтьєв та Ірина Чернілевська. 6 травня до актової зали середньої загальноосвітньої школи №179 вони запросили більше 130 сивочолих героїв, які в 1941-му році стали на захист Батьківщини від німецьких окупантів.

Депутати вручили всім ветеранам ювілейні медалі. За словами Валентини Губар, голови ветеранської організації одного з мікрорайонів Голосіївського району, День Перемоги –  не просто свято пам’яті. « Це день, який дав нашим батькам надію на щасливе майбутнє без жорстокості та кровопролиття» – вважає вона.

«Ми завжди пам’ятатимемо про ваш подвиг, дорогі ветерани, адже кожний сонячний день, кожна дитяча посмішка, яку ми бачимо сьогодні,  – те, за що ви так відважно боролися і за що ми вам щиро вдячні – вкотре нагадує нам про те, що це ваша заслуга», – подякував присутнім Іван Леонтьєв.

«Низький вам уклін за Велику Перемогу, що подарувала нинішнім й прийдешнім поколінням життя, свободу та мир», – сказала Ірина Чернілевська, при цьому побажавши ветеранам міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Оставить комментарий