Для розквіту та добробуту нашої держави!

селоДнями селище Лісники Києво-Святошинського району Київської області відсвяткувало свій черговий день народження, а точніше, як кажуть місцеві жителі, свій «Храм». Народна назва цього свята походить від стародавньої української традиції: першою спорудою нового населеного пункту за чергою будівництва завжди була церква, тобто храм.

На урочистості з нагоди дня селища був запрошений голова Голосіївської районної у м.Києві ради та державної адміністрації, БЮТівець Сергій Садовой. Завдяки йому   дружні відносини Голосіївського та Києво-Святошинського районів набули нових яскравих кольорів, і вже є прикладом для наслідування серед решти територіально-адміністративних одиниць країни.

Сергій Миколайович привітав мешканців села зі святом, побажав їм міцного здоров’я, довголіття, достатку, а селу – розростання та процвітання.  Керівники сільської ради, працівники освіти та культури отримали від гостя  нагороди — відзнаки Голосіївської районної влади сфер.  Крім того очільник Голосіївської районної влади вкотре нагадав, що Голосієво завжди було, є і залишиться вірним другом та партнером всім територіальним громадам країни: «Для розквіту та добробуту нашої держави!»

Оставить комментарий